IWARPortfolio

TEN-PRO Global Junior Tour at Costa Navarino

Afgelopen april was ik uitgenodigd om te komen fotograferen op het TEN-PRO tennis toernooi in Griekenland. Met de fijne sfeer en het mooie weer was het makkelijk om mooie foto’s te maken.

Portrait shoot in Ibiza

Tijdens een weekje ontspanning in Ibiza afgelopen maart heb ik deze portretten mogen schieten.

John Possik Kapsalon

John Possik is een jonge ondernemer uit Syrië. Hij opende een aantal jaar geleden zijn eigen kapperszaak in Doetinchem. Het doel van deze shoot was om hem een professionelere uitstraling te geven op zijn sociale media.

Deze fotoshoot heb ik deze zomer mogen doen bij het Como meer in Italië.

Het is een prachtig meer dat goed te bereiken is vanaf Milaan.

Video's

Over De Top.

Dit festival is jaarlijks te bezoeken in Lichtenvoorde en dit festival is volledig mogelijk gemaakt door vrijwilligers.

Afgelopen maart ben ik met een goede vriendin naar Ibiza geweest voor een weekje ontspanning. Mijn visie voor deze video was de prachtige natuur van Ibiza vast te leggen.

Afgelopen november ben ik gevraagd om het 9 landen 9 gerechten diner vast te leggen. Het is een vrijwilligersevenement bedoeld om mensen samen te brengen. Het was een avond vol muziek, eten en gezelligheid.

Paaspop Zieuwent is een evenement waar jaarlijks vele lokale festivalgangers op af komen. Kortom, een goeie sfeer, vrolijke mensen en een hoop gezelligheid.

Deze video heb ik in samenwerking met een mede videograaf mogen maken voor het autobedrijf Herwers. Wij kregen de opdracht om met deze veelzijdige auto op pad te gaan en haar op beeld te zetten.

Dit is een overview van mijn favoriete dronevideo’s genomen in 2022.

Tijdens mijn verblijf in het Sea Natives Surfkamp in Portugal werd ik gevraagd de barbecue avond te filmen. Dit was een avond met heerlijk vlees, groenten en andere hapjes. Genoeg mogelijkheden om de sfeer vast te leggen.

Op Het Sea Natives Surfkamp zijn er ook dagelijkse surf en -yogalessen. Deze video heb ik van 1 van de yogalessen gemaakt. Deze yogalessen zijn geen geintjes kan ik je vertellen.